BannerSWEPRE

Pura Raza Española - till salu

Som medlem i SWEPRE kan du annonsera hästar och hästtillbehör kostnadsfritt på vår köp och sälj-sida.
Du som inte är medlem är också välkommen att annonsera, men då till en kostnad av 100 kr per annons.

Fyll i formuläret nedan för att skicka in din annons! 

Säljes - Castizo DequesaSto född 2016
Pris: 58 000 kr
Ägare Jonny Hansson
Tel: 070-811 89 30
castizo@live.se

Dequesa är ett härligt ungsto född i maj 2016. Hon är mycket rastypisk och har ett otroligt fint huvud och hals. Redan vid en månads ålder började man se hur luftigt hon rör sig.Detta kommer att bli ett vackert sto. Hennes mentalitet är mycket trevlig och hon har lätt för att sammarbeta. Inga olater, du kan göra allt med henne, som att lyfta ben, binda upp, leda i grimma mm. 

Hennes mamma är Champion både i Sverige och i Danmark. Dequesa kommer att bli lika fin som sin mamma. 

Hennes pappa Jerezano CA finns under fliken "hingstar" på Yeguada Castizos hemsida, där det även finns bilder på Dequesas farfar Bronco VII som tävlade i mycket höga klasser i Spanien 

Så om ni söker ett fint sto till avel eller en ridhäst så har ni alla förutsättningar här. 

Annonsen inlagd 190204

Säljes - Castizo CondeHingst född 2011
Pris: 125 000 kr
Ägare Jonny Hansson
Tel: 070-811 89 30
castizo@live.se

Mycket rastypiskt hingst uppfödd i bästa tänkbara miljö på Yeguada Castizo (www.castizo.se) Utanför Helsingborg. Castizo Conde är efter Stuteriets bästa avelssto som lämnat mycket trevliga, vackra och ridbara avkommor. Samtliga har blivit Champion både i Sverige och Danmark, Conde har fram tills nu blivit bästa åring, unghingstchampion och är avelsgodkänd. Hans mamma är riden och utställningsmeriterad (bland Sveriges bästa ston)och är en mycket fin representant for rasen. Han är mycket välhanterad och oerhört social. Han ska nu iväg till någon som är intresserad av att ta fram han på banorna och kanske även använda han i avel. Han är mycket välutvecklad och har växt väldigt jämnt och fint hela tiden och givetvis perfekt skött med vaccinationer, avmaskning, verkning osv. Han är idag 165 oskodd. 

Annonsen inlagd 180127