BannerSWEPRE

SICAB!

SICAB- årets stora hästfest i Spanien - går av stapeln i Sevilla 14-19 november.

Vi kan inte tänka oss ett bättre tillfälle för PRE-fantaster att uppleva PRE i Spanien än att besöka SICAB – här kan man beundra hästarna och deras skickliga uppvisare i de olika utställningsringarna, vandra runt i utställningsstallarna och kika på unghästar, ston och hingstar från Spaniens bästa stuterier, njuta av högklassiga uppvisningar och tävlingar, shoppa loss på den myllrande mässan och naturligtvis sitta i solen och äta litet tapas och ta ett glas cava eller en clara con limone. SICAB är fantastiskt!

I år kommer minst två från styrelsen att besöka SICAB. Vi kommer att finnas på plats precis innanför entrén på torsdagen 16 november kl 14:30 och hälsar dig som besöker SICAB varmt välkommen till en träff för en kort presentation av ANCCE Suecia och vad som är på gång och önskas som medlem och naturligtvis lite info och bakgrund till SICAB samt allmänt PRE-prat ackompanjerat om man så vill med tapas och ett glas cava.

Bienvenido!

(klicka på bilden nedan för att komma direkt till SICABs hemsida)

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter