BannerSWEPRE

Avelsvärdering

Vi i ANCCE Suecia har i vår medlemsgrupp på Facebook lagt upp en tråd där man kan lista de hästar man har anmält till avelsvärdering. ANCCE Suecia kommer att förmedla informationen till LGANCCE för att underlätta för samtliga parter och på så sätt försöka bidra till en bra och vettig planering av årets avelsvärdering. I slutänden är det dock LGANCCE som planerar och bestämmer om, när, var och hur avelsvärderingen kommer att genomföras i år!

För er som inte är medlemmar i Facebook går det bra att maila till stambok@anccesuecia.se med information om antal hästar ni önskar visa, kön, ålder och var ni bor så får vi ett hum om hur många ni är, och därmed en uppfattning om priser, samt också möjlighet att avgöra hur många uppsamlingsplatser och var i landet de lämpligen förläggs dit ni skulle behöva åka för att få hästen bedömd. 

Medlemsgruppen hittar ni här:
https://www.facebook.com/groups/1801405330175829/

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter