BannerSWEPRE

Rapport från Iberiska festivalen på Sparreholm

En liten rapport från Iberiska festivalen på Sparreholm där ANCCE Suecia fanns på plats.

Sanna Hall och Frida Källgren representerade lördagen den 27 maj ANCCE Suecia på Sparreholms slott iberiska festival. Denna festival planeras att hållas sista helgen i maj varje år.

Flera kom fram för att ställa frågor och prata och visade intresse för vår förening. Några undrade vad man får som medlem och också om och när ett championat ska arrangeras igen. Det verkar vara uppskattat att som medlem få tröjor eller liknande, för att man ska kunna visa vilken förening man tillhör. Några besökare berättade att de varit på Strömsholm på ett PRE-evenemang för många år sedan, och hade uppskattat den anläggningen och arrangemanget. Utställningar verkar därför vara efterlängtade även av åskådare.

Det var roligt för oss att få feedback under dagen! Vår förening jobbar nu vidare med olika slags frågor för att kunna möta medlemmars önskemål.

Informationsmaterial vi hade med oss under dagen bestod av foldrar och bildspel. Flera tog av foldrarna och även bildspelet hade intresserade åskådare.

Vi fick över lag stor positiv respons på vår närvaro på Sparreholm, inte minst från Åsa Wallin som håller i evenemanget. Det känns jättekul att vi blev uppskattade!

Tyvärr kunde vi konstatera att det var inte var så många PRE på plats under dagens inslag, om vi nu kan få fler medlemmar som också är sugna på att åka ut och visa upp sig och vår förening vore det ett fantastiskt tillfälle att synas med både ras och förening!

På det hela taget var det ett trevligt evenemang med dryga hundratalet besökare, och en bra och lättillgänglig anläggning!

Det fanns möjlighet att med en bra kamera kunna ta trevliga kort i markplan från ridhusets bortre ända, mitt emot publiken. Har vi några medlemmar med som deltar med hästar nästa år vore det ett bra tillfälle för fotografering.

Tack för att vi fick ta del av denna mycket trevliga dag!

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter